Home Charity Rămâi Femeie!

Rămâi Femeie!

written by Raluca Lazarut March 1, 2016

O tânără de 19 ani a fost diagnosticată cu fibrom uterin si propusă pentru extirparea totală a uterului. Avea un iubit, de care era foarte îndrăgostită şi îşi începuse viaţa sexuală de un an de zile, era la început de drum, la început de viaţa…şi i se adusese la cunoştinţă că n-o să poată avea copii şi că ar trebui să urmeze un tratament psihiatric după intervenţie – pentru că rana nu va fi doar de ordin fizic, ci mai ales psihic- povestea asta m-a convins să accept să mă implic în campania “Rămâi femeie. Spune NU histerectomiei”.

Histerectomia e extirparea uterului, e clipa în care renunţăm la a mai da viaţă, la a trăi normal, la a mai fi femei… e o operaţie cumplită care, în ţara noastră, este aleasă ca variantă de primă intenţie în tratamentul fibromului uterin. Dar există şi o altă posibilitate de tratament! Asta îşi propune să prezinte Campania de informare pe care am ales să o susţin și să o promovez – o altă cale de a trata fibromul uterin.

embolizare

L-am cunoscut pe domnul dr. Rareş Nechifor, un tip de o blândeţe incredibilă, cald, calm, discret şi de o modestie pe care numai oamenii valoroşi o au. Dânsul e cel care oferă alternativa terapeutică în tratarea fibromului uterin. Întâlnirea cu medicul ăsta o să vă convingă că există şi o altă cale… Despre ce înseamnă de fapt embolizarea, cum se realizează şi ce presupune aceasta, aflaţi din seminariile gratuite “Rămâi femeie. Spune NU Histerectomiei”, la care poate participa oricine. Site-ul http://www.ramaifemeie.ro/despre-cauza vă stă la dispoziţie.

Vrem să oferim femeilor posibilitatea de a fi informate despre sănătatea lor şi de a alege să rămână întregi fizic şi…psihic. Mulțumesc.

You may also like

Leave a Comment