Home Charity Beauty

Beauty

written by Raluca Lazarut March 2, 2016

Mi-am făcut un speech despre frumuseţea interioară, despre modul în care femeile îşi percep imaginea de sine, despre cum poţi influenţa părerea celor din jur în privinţa persoanelor cu dizabilităţi…am şters tot, n-are rost să calc pe cărări bătătorite, mai bine-mi vărs emoţia, e mai onest.

Atipic Beauty se anunţa a fi un eveniment de suflet, găzduit de Alin Gălăţescu şi sprijinit de Asociaţia Open Your Heart, în care fiecare dintre cele invitate, defila pe scenă într-o prezentare de modă alături de o tânără în scaun cu rotile. Alexandra Ungureanu, Bianca Ioniţă(Kanal D), Giulia, Lavinia, Antonia, Ana Stancu(Antena 1), Maria Radu, Ioana Blaj, Aylin, Crina Semciuc, ne-am strâns toate în backstage într-o atmosferă altfel decât la evenimentele constipate cu care eram obişnuite. Alin a fost minunat cu fetele, s-a comportat cu ele exact ca şi cu nişte modele profesioniste, fără să transpire milă sau compasiune, pentru că ele nu stârneau şi nu aşteptau…

12 designeri s-au alăturat campaniei „O rochie specială pentru o frumuseţe adevărată“, eu am ales să reprezint designerul Rhea Costa, pentru că m-am identificat încă de la început cu stilul ei, pentru că are niște materiale sublime, pentru că mi-e o prietenă dragă și pentru că am găsit un moment în care ne-am unit forțele ca să ajutăm.

 

Nu-i spun frumoasă ca un mod de alint, referindu-mă la gingăşia ei interioară, Lilia e frumoasă foc, cu nişte ochii verzi ce trec prin tine, cu o osatură mişto, un ten perfect şi o feminitate aparte. A venit 9 ore cu autobuzul din Republica Moldova, “dar a meritat” a fost argumentul ei. Mi-a spus că a făcut de toate, medicină, psihologie, psihopedagogie şi că vrea să încerce orice, că nu ştii când îţi găseşti vocaţia. Atât de demnă, de împăcată cu soarta ei, cu frumuseţea ei atipică, atât de normală şi de pozitivă în atitudine şi exprimare, încât respectul faţă de ea creştea pe măsură ce înaintam în conversaţie. M-am gândit ascultând-o, că femeile frumoase nu sunt frumoase din întâmplare, sunt frumoase pentru că au ştiut să devină frumoase.

Iar când am ieşit pe podium, Lilia a strălucit. La propriu şi la figurat. Şi am fost extrem de mândră şi a naibii de emoţionată că eram pe scenă alături de un om atât de puternic. Fata asta mi-a dat o lecţie de viaţă. Vreau să-i împlinesc şi eu un vis. Working on it, Lilia.

You may also like

Leave a Comment