Home Charity Maraton DHL

Maraton DHL

written by Raluca Lazarut March 6, 2016

Îmi place DHL pentru că-mi aduce întotdeauna la timp coletele de la netaporter şi yoox, ar spune piţipoanca din mine. Da’ pe lângă asta, îi respect pentru că fac acte de caritate. DHL are o tradiţie în România în ceea ce priveşte maratonul, au organizat în 2005 prima alergare oficială de anvergură din ţara noastră, a fost o nebunie pe atunci, era primul maraton adevărat, se dezlănţuiseră amatorii de mişcare în aer liber.

Anul ăsta, pe 21 iunie, ei sunt cei care organizează Ştafeta Carpaţilor, mai mult decât atât, e primul maraton din România care donează toate încasările Organizaţiei Salvaţi Copiii, pentru o educare şi o informare corectă a tinerilor privind pericolul consumului de droguri. Deci cum naiba să stau pe gânduri? Am zis da imediat, am aplaudat iniţiativa, mi-am argumentat implicarea într-un proiect de pură responsabilitate socială pentru că lucrurile stau altfel pentru un tânăr informat şi indrumat în direcţia potrivită.

Astăzi, la Radisson, Wunderman şi ADPM ne-au strâns în număr mare şi frumos, la conferinţa de presă ce anunţa că oricine doreşte să ia parte la o experienţă sportivă inedită poate participa la maratonul DHL, iar taxa lui de participare va fi redirecţionată către Salvaţi Copiii.

Raluca-Lazarut-dhl-maraton

La conferinţele de presă de obicei îţi vine să te omori de plictiseală, de fapt nici nu intenţionează nimeni să le facă distractive. Cea de azi însă, a avut un iz de primăvară, un vibe bun şi o energie faină. Andreea Marin a fost tonică şi a punctat pertinent la capitolul rivalitate între fundaţii caritabile, Andi Moisescu – haios cum îl ştim, Monica Iagăr şi-a serbat ziua de naştere cu noi, Violeta Beclea Sekely neschimbată faţă de ultima dată când am avut-o invitată la Antena 3 acum 6 ani, iar CEO-ul DHL, Daniel Kearvell a vorbit în română, dar cu accent moldovenesc, explicaţia şi mai simpatică…

Mulţumim tuturor pentru implicare şi ne vedem pe 21 iunie la start.

 

May 2014.

You may also like

Leave a Comment