Home Lifestyle Orgasm culinar

Orgasm culinar

written by Raluca Lazarut March 2, 2016

Se spune că nu contează unde mergi, ci cu cine mergi. Așa o fi, dar dacă o duceam pe Ramo într-un loc urât și cu mâncare proastă, mă bălăcărea trei ani. Norocul meu a fost că totul s-a dovedit a fi peste așteptări. În centrul vechi, pe Smârdan, am descoperit un restaurant-bar extrem de cool, Brauhaus, un local primitor, cu un personal tare drăguț și cu o lumină ambientală perfect distribuită, nici prea puternică încât să te deranjeze, nici prea firavă încât să fie un loc obscur.

Câteva încăperi decorate diferit, fiecare cu povestea ei, iar designul interior extrem de interesant, minimalist, industrial pe alocuri, dar cozy totodată. Și tot aici am văzut și primul elefant cu trompa-n sus evident, atârnat de un perete, pe care nu l-am găsit kitchos. Într-un colț, un grup de nemți simpatici beau Paulaner și cântau imnul lui Bayern, care tocmai zdrobise Schalke, apoi s-au oprit și pe fundal se auzea Passenger cu ‘Things That Stop You Dreaming’…și i-am mulțumit lui Dumnezeu că nu mi-a dat încă lucruri care să mă oprească să visez. Toate astea la un Veuve Clicquot, m-am decis că un pahar de șampanie face intermedierea cu divinitatea mai ușoară :))

Am gustat niște creveți în sos mediteranean tare buni și un mușchi de vită în sos de ciocolată care mi s-a părut o adevărată experiență culinară, deși destul de nișată alegerea, având în vedere că alăturarea de ciocolată amăruie și carne nu e la îndemâna oricui.

Felul preferat a fost însă un pui foarte fraged, ti se topea în gură, cu mere, stafide și o garnitură de orez sălbatic. Mi-a plăcut foarte mult că bucătarul s-a gândit să servească și germeni de ridiche lângă pui, super gustoși și extrem de sănătoși.

Pentru că sunt o maniacă a cafelei, cireașa de pe tort a venit la sfârșit, localul avea o gamă de cafea cu arome, aromă încorporată, nu adăugată ulterior, de migdale, afine, rodii sau miere. M-a cucerit cea cu rodii, tare, puternică și totuși aromată într-un mod echilibrat.

Prieteni, muzică bună, atmosferă primitoare, energie faină și un orgasm…culinar, le-am avut pe toate sâmbătă seara. Mă mai duc la Brauhaus, mi-a plăcut mult, dacă nu pentru mâncare și atmosferă, măcar pentru cafelele alea minunate.

You may also like

Leave a Comment