Home Lifestyle Bumbo is the new thing

Bumbo is the new thing

written by Raluca Lazarut March 2, 2016

Cel mai mare succes la capitolul cadouri de Crăciun l-am avut cu gadget-urile şi accesoriile pentru copii, i-am spart pe ăştia mici anul ăsta, moahaha. Am descoperit nişte produse deosebite, făcute dintr-un fel de spumă, cu o textură moale şi cu o gamă coloristică foarte reuşită.

Se numeşte Bumbo, e un brand din Africa de Sud, care a venit abia de câteva luni în România, am auzit prima oară de ei pentru că cineva îmi spusese că boosterul lansat acum de ei a fost premiat ca cel mai iubit booster portabil al anului, că e uşor de transportat, de curăţat şi se poate monta pe orice scaun. Şi că tot el este inventatorul primului scăunel în care bebeluşii pot sta neasistaţi în şezut de la vârsta de 3 luni şi că nu doar ei sunt satisfăcuţi, ci şi cei care îi îngrijesc, pentru că nu sunt nevoiţi să sufoce copilul cu grija că o să păţească ceva şi se pot ocupa de treburile lor fără a fi nevoiţi să stea cu bebeluşul în braţe. Cică au vândut ăştia peste 8 milioane de scăunele în toată lumea, Doamne fereşte…

Lui Andrei (nepotul şi finul din dotare), i-am luat un produs mega premiat în domeniu, un adaptor de toaletă, care e –  vorbeşte lumea pe la colţuri –  unic pe piaţă datorită formei ergonomice şi materialului moale din care este fabricat. Pe modelul „să nu speriem copilul cu oliţa clasică tare şi rece“, când va lăsa blestematele alea de scutece.

Mda, vorbesc ca o mamă care ia lucrurile astea foarte în serios, când eu de fapt mă mândresc cu copiii altora. Dar pe cuvânt că sunt expertă la cadouri pentru pitici, că de ani de zile asta fac, aşa că am o părere pertinentă şi argumentată, pfff. Bumbo ăsta e foarte fain şi din proprie experinţă vă spun, că nu daţi greş cu ele, părinţii sunt foarte excitaţi când le descoperă calităţile. Găsiţi produsele pe www.bumboromania.ro, în farmacia Bebe Tei şi în alte magazine online de puericultură.

Motivul pentru care am ales să-l recomand aici este că Bumbo reinvesteşte aproape tot profitul său în proiecte sociale pentru copii defavorizaţi, cu dizabilitaţi, orfani, mame singure si nevoiaşi. Un motiv în plus să-l preferaţi în detrimentul altora, zic.

You may also like

Leave a Comment