Home Lifestyle Un tratament magic

Un tratament magic

written by Raluca Lazarut February 29, 2016

Mă obsedează reclama cu “Dacă părul tău ar fi o persoană…”! Maaare porcărie! Şi totuşi, dacă părul meu ar vorbi, ar urla isteric de fericire că îl răsfăţ cu Senscience, e cel mai bun produs de hidratare pe care l-am folosit vreodată, şi le-am încercat pe toate!

Cele mai sinistre tratamente au fost unele cu maioneză sau cu ulei cald, după cel cu maioneză miroseam a salata de boeuf, iar după cel cu ulei, m-am spălat de vreo 3 ori şi era în continuare năclăit…a fost minunat! Mai era unul în care ţi se cerea apă de izvor, dar se menţiona a nu se folosi apă plată, WTF… suna de parcă era apă vie, de unde aş putea eu să iau apă de izvor? n-am niciunul în cartier… mă rog, iar din cele profesionale nu cred să fi ratat vreunul…

Mi se pare ridicol să fac un eseu despre o mască de păr, aşa că o să fiu scurtă: e extrem de hidratantă şi nutritivă, dar nu-l înmoaie prea tare, rămâne totuşi ferm, îl face strălucitor, miroase super bine, iar după o lună de folosire, nu-ţi mai recunoşti podoaba capilară.

hair treatment

E adevărat că Senscience e gama de produse de îngrijire a părului a celor de la Shiseido, firmă cu prestigiu şi istorie în industria cosmeticelor, era poate de așteptat să aducă cu ea atâția ani de cercetări și experiență în domeniu. Ei bine, e Dumnezeul măștilor de păr.

Acum, la mine, chiar există o problemă gravă. Am nevoie de un produs puternic ca să-l hidrateze bine, încât să mi-l liniștească cât de cât și să-i mai taie din volumul ridicol. Adică, fără exagerare, eu chiar arăt ca Tina Turner în mizerie după ce mă spăl pe cap și mă usuc normal. La cererea publicului, o să pun într-o zi o poză, înainte și după – vă spun sincer, e foarte rău!

Dacă ar fi să dau niște tips legate de sănătatea şi frumuseţea părului, aş spune că tratamentul ăsta e, de departe, unul din cele mai bune de pe piață.

You may also like

Leave a Comment