Home Beauty Un parfum cinstit

Un parfum cinstit

written by Raluca Lazarut March 1, 2016

Aş vrea un alt Craciun decât cel care ni se serveşte an de an. Crăciunul nu e sms şablon care se trimite la toată agenda telefonică, nu e colindul cu trei săptămâni înainte şi la ore nepotrivite, nu e promoţie şi nici fericire tâmpă împachetată în spoturi publicitare tip clişeu. Un haos teribil, în care oameni nervoşi şi încrâncenaţi târăsc după ei sacoşile gemând sub greutatea cumpărăturilor… Luna cadourilor!!!! Ce prostie!! De ce ţi-ar trebui un pretext să faci un cadou unui om drag?

Mda, e oficial, am luat-o pe câmpii…de fapt, vroiam doar să vă spun că am descoperit un cadou interesant pentru această ridicolă lună a cadourilor.

Se numeşte “Pure Grace”, nu e un parfum festiv, ci unul simplu, cinstit, cu puţine note în compoziţie, care pare a avea o nonşalanţă nobilă şi care atrage fără efort…şi totuşi e doar apă şi săpun. Multe parfumuri tari vin cu o misiune şi un plan în agendă, să cucerească şi să lase în urmă o dâră intensă de mireasmă, ei bine ăsta mic de care vă spun, n-are trandafir, paciuli, oud, vanilie, ambra, cedru sau busuioc, miroase pur şi simplu a curat, a proaspăt…

Prietenii îmi spun, sau, mă rog, îmi reproşează, că sunt omul extremelor, ăsta e unul din momentele când le dau dreptate, iubirile mele, „Hypnotic Poison” by Dior, „La Vita e Bella” by Lancome, „Beyond Love” by Kilian sau „1872” by Clive Christian, n-au nici o legătură cu noua mea pasiune. “Pure Grace- water and soap” este, fără doar şi poate, un parfum special prin simplitatea mirosului, e juvenil şi cred că merge purtat cu lejeritate de oricine.

Mi se pare că a fost făcut pentru femeile cu o aşa de mare încredere în ele, încât nu mai au nevoie de nicio mireasmă pentru a le desăvârşi farmecul personal. Este un parfum pentru un caracter puternic, dar cu suflet blând…

You may also like

Leave a Comment