Home Lifestyle Supă de rață și prieteni

Supă de rață și prieteni

written by Raluca Lazarut March 1, 2016

Unii oameni pur şi simplu emană entuziasm şi energie pozitivă, fără să facă ceva special, fără să se straduiască să iasă în evidenţă şi fără să-şi premediteze mişcările. Sunt veseli, deschişi, comunicativi, sinceri si au acea forţă interioară, acel magnetism…în jurul lor roiesc mereu mulţi oameni, ca nişte sateliţi care gravitează în jurul planetelor…aşa e Thea Haimovitz.

Cu Thea a fost simpatie sinceră de la primul dialog pe care l-am avut, a fost acel coup de foudre care generează o prietenie garantată. E un om cu o poveste de viaţă tare faină, cu episoade trăite cu intensitate, povesteşte cu o sinceritate debordantă despre toate lecţiile pe care le-a învăţat de-a lungul existenţei şi cum a devenit…omul pe care l-am cunoscut eu.

Are o linie de bijuterii Kabbalah, propriul ei centru de sănătate şi înfrumuseţare, Laboratoarele Thea şi a adus în România sistemul de epilare definitivă cu serum. Şi pe plan personal e împlinită, are o căsnicie fericită şi longevivăăăăă. Au ajutat-o, probabil, dragostea, sinceritatea, ambiţia şi…prietenii, că, har Domnului, are destui, sa facă toate astea!

A plecat astăzi în Israel şi ca să ne fie şi mai dor de ea, a mai făcut un lucru drăguţ, aşa, ca înainte de plecare, ne-a invitat la o cină unde regină a fost supa de raţă. Supa: delicioasă, oamenii care lucrează alături de ea de ani de zile: incredibil de serviabili şi de atenţi, atmosfera: boemă, relaxată, caldă, iar prietenii: de suflet…şi asta transpira cel mai mult din toată atmosfera.

Thea e unul din acei oameni care ne înconjoară, restul e populaţie…

You may also like

1 comment

petronela antonella August 5, 2019 at 5:18 pm

da si mai cred ca e foarte important citi bani ai ca sa fii asa o persoana deosebita.eu as fi si mai tare decit ea dar nu am banii ei.ce pacat

Reply

Leave a Comment