Home Personal Îmi place Kanal D

Îmi place Kanal D

written by Raluca Lazarut March 2, 2016

Când am început sa bântui pe culoarele de la Kanal D, fără legitimaţie şi cu un zâmbet tâmp, o veterană a postului mi-a spus foarte direct şi firesc „o să-ţi placă, e genul tău de atmosferă aici”. Acum, după un an şi două luni, confirm, îmi place Kanal D…

Îmi place pentru că aici nimic nu începe cu NU, nici măcar cu Hayir. La noi nu e nevoie să faci cereri în scris, nici să-ţi iei număr de ordine de la secretariat, nici să aştepţi pe la uşi ca să vorbeşti cu cineva. Îmi place Kanal D pentru că fetele mele de la machiaj au un simţ al umorului incredibil, pentru că mulţi dintre cei cu care lucrez mi-au devenit prieteni, pentru că avem cele mai tari petreceri din lume, unde nu vine nimeni de ruşine sau din obligaţie.

IMG_8425

Îmi place Kanal D pentru că mi-au făcut cea mai drăguţă surpriză de ziua mea, au complotat îndelung şi mi- au băgat-o pe mama în direct, m-am emoţionat ca o proastă de mi s-au înnodat lacrimile sub bărbie. Iar Escu, sub pretextul că avem ceva grav de discutat, m-a atras într-o petrecere surpriză minunată, unde doar eu arătam moartă de 3 ani ani, că restul erau toţi gătiţi. Nimic nu i-a dat de gol, cu excepţia lui Silviu, cel mai calm şi mai echilibrat om din lume, cu care m-am întâlnit în lift şi s-a comportat ca un dement.

Îmi place Kanal D pentru că la cabina de voce e plin de buze rujate ce-mi aparţin…or so I heard… Îmi place Kanal D pentru că pe dulapul meu scrie “Raluca năluca”,  pentru că Ovidiu îmi mângâie tot timpul genţile, pentru că e destul să-i arunc o privire Mihaelei şi ea înţelege tot, pentru că fetele de la HR sunt artiste deşi lucrează cu cifre, pentru că domnul Haluk e cel care ne ţine uniţi şi e al doilea tată pentru mulţi dintre noi.

Îmi place Kanal D pentru că am urcat în top 3 televiziuni din România şi suntem mandrii de asta, pentru că la noi locul întâi se sărbătoreste cu lahmacun, pentru că am făcut nişte campanii umanitare care ne-au smuls inima din piept, pentru că suntem plini de viaţă, pentru că suntem altfel!

IMG_8424

Tata îmi  spunea la un moment dat că i se pare că mi-am găsit locul. L-am găsit…

You may also like

Leave a Comment