Home Events Flori și fete

Flori și fete

written by Raluca Lazarut March 1, 2016

După Valentine’s Day, următoarul eveniment sinistru e 8 Martie, un şablon pueril în care femeile parcă o iau razna, se înghesuie sa prindă locuri în faţă la streaptease masculin, se aşteaptă să fie iubite mai mult decât în oricare altă zi a anului, aşteaptă flori, cadouri, atenţie, organizează tot felul de ieşiri feministe, pfff…

Aşa mi-am petrecut şi eu seara de vineri, cu fete şi flori. Nu orice fel de fete şi nu orice fel de flori. Fetele: fashioniste înrăite, cochete, vesele şi pline de entuziasm, iar florile: 10 mii la număr, fără exagerare! Aşa a arătat decorul evenimentului de pe The Grand Avenue, din cadrul Marriott, a cărui gazdă am avut plăcerea să fiu. A fost povestea unei grădini urbane, contemporane, în care inspiraţia părea născută doar din elemente naturale şi unde florile au fost muze pentru noile creaţii Valentino, Cavalli, Escada, Scervino, Louis Vuitton şi Stefanel.

De obicei evenimentele sunt scorţoase, oamenii nu sunt tocmai relaxaţi, nu râd la fel de tare cum ar face-o dacă ar fi între prieteni, gesturile sunt studiate pentru că de multe ori, sunt mai mulţi fotografi decât vedete şi în general, la evenimente nu te distrezi. Ei bine, de 8 Martie a fost ceva special, m-am trezit înconjurată de un miros venit parcă dintr-o altă lume, fetele vorbeau despre broderia superbă a colecţiei primăvară-vară Valentino şi despre Dree Hamingway, care a purtat deja celebra rochie de mătase cu imprimeu floral a casei Ermano Scervino.

Raluca-Lazarut-

Pe fundal se auzea discret „Quiet Town” a lui Josh Rouse, aveam toate flori în mâini, iar eu mai ales în suflet…

A fost o zi a femeii cu adevărat specială…

You may also like

Leave a Comment