Home Beauty Beauty Tips

Beauty Tips

written by Raluca Lazarut March 2, 2016

Pe Andrea Pomerantz Lustig am văzut-o cu ceva timp în urmă la Oprah, venise să vorbească despre hidratarea corespunzătoare and shit… eram cu mâna pe telecomandă să schimb, când am auzit-o făcând glume despre ea însâşi, spunând că în lume se întâmplă atâtea lucruri care necesită atenţia noastră, iar ea vorbeşte de creme, şi a mai adus în discuţie şi ideea din La piel que habito a lui Pedro Almodovar, foarte simpatică.

Când m-au sunat cei de la Editura Litera să mă roage să ţin un speech la lansarea cărţii ei în România, nu făceam legătura între nume şi imagine, apoi i-am recunoscut făţuca “perfect hidratată” de la sfârşitul cărţii.

“Cum să arăţi de milioane” nu garanteză că o să araţi de milioane, dar îţi dă nişte tips-uri inteligente, deloc costisitoare şi la îndemâna oricui pentru a arăta mult mai bine decât în poza de buletin. Am rezonat la sfaturile ei pentru că militează pentru un look discret, şic, rafinat şi pe doctrina “less is more”, în defavoarea imaginii ţipătoare, ostentative, care urlă că a necesitat investiţie financiară masivă. Mi-a plăcut observaţia ei legată de ten, că de fapt pielea „de milioane” e acea care e curată, catifelată, fină şi hidratată, care arată bine îngrijită într-o manieră discretă, naturală, de persoană care se iubeşte, nu în stilul de gospodină disperată cu pretenţii şi exces de botox.”

Găsiţi multe trucuri legate de piele, păr, unghii, vestimentaţie, manichiură, sprâncene sau cosmetică corporală, vorbeşte şi despre Lidia Tivichi, o româncă pe care Gwyneth Paltrow a declarat că ar vrea să o cloneze…în sfârşit un român care se vrea clonat.

Sigur că majoritatea sfaturilor îmi sunt cunoscute şi le aplic de ani buni, dar am descoperit nişte tips-uri interesante. Să pulverizezi parfumul pe peria de păr, pentru că acesta se prinde de uleiurile naturale din firul de păr şi te va face să miroşi discret, atrăgător, fără să fie ostentativ. E foarte fain efectul, o să vă placă. Şi că balsamul de păr va căpăta efectele unei măşti de păr dacă îl aplici pe păr şi-l ţii sub casca de duş zece minute.

Fără dubii, eu nu cred că există un mai mare secret al frumuseţii decât să te înconjori de dragoste. Dar câteodată e nevoie de niste trucuri, de nişte mici numere de magie feminină ca să te facă să arăţi bine şi implicit să te simţi mai bine.

E o carte pe care o recomand adolescentelor care acum încep să se descopere ca femei, şi nu doar lor, ci tuturor femeilor care n-au timp de pierdut în căutarea vreunei creme minune care să le facă să întinerească brusc , nici să testeze autobronzantul pe propria piele, ca să arate ca o şopârlă în procesul de năpârlire.

You may also like

Leave a Comment